Yaşam

Van Büyükşehir’den Çocuklara Yılbaşı Hediyesi

Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında Hacıbekir Mahallesi’ndeki Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde çocuklara yönelik ücretsiz akrobasi gösterisi gerçekleştirildi.

Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi’nin çocuklara yönelik başlattığı kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı organizasyonunda, çocuklara yılbaşı hediyesi olarak Hacıbekir Mahallesi’ndeki Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde saat 11:00 ve 14:00’te iki oturum halinde akrobatik gösteriler gerçekleştirildi.

Çocukların büyük hayranlıkla izlediği etkinlikte, akrobatların gösterileri çocuklar tarafından coşkuyla izlenirken, palyaço gösterileri de keyifli dakikalar yaşattı. Zaman zaman çocuklarının da sahne aldığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Çocuklarıyla birlikte gösteriyi izlemeye gelen 2 çocuk annesi Mizgin Aslan, diziyi çok beğendiğini belirterek, bu tür etkinliklerin çocukları ve ailelerini çok mutlu ettiğini söyledi. Akrobasi gösterisine ilk kez katıldıklarını söyleyen çocuklar, gösteriyi büyük bir heyecanla izlediklerini söyleyerek Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu