Haber

Babacan: Enkaz edebiyatı yok! iş üreteceğiz

IĞDIR (İGFA) –Seçim çalışmaları için Iğdır’a giden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, burada düzenlenen halk toplantısında konuştu.

Babacan, “Damadın bakanlığı döneminde ‘Biz ucuz elektrik satarız’ diyebilmek için barajlardaki suyu tükettiler” dedi. Tarım ve sulama için o suya ihtiyacımız vardı. Damadın bakanlığı sırasında ‘Bak enerjiyi ne kadar iyi yönetiyor’ dedirtmek için barajlardaki suyu tüketmişler. O günden beri Türkiye’deki barajların su seviyesi eski noktasına ulaşamıyor. Hepsini biliyoruz” dedi.

‘DERİ HAKKI ALMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’

“Enkazını biz devraldık” literatürüne sahip değiliz. Bahane yok” diyen Babacan, “Mazeret üretmeden, söz söylemeden iş üreteceğiz. Alın teri hakkını alsın diye çalışacağız. Birlikte başarılı olacağız. Buzdolabınızda eksik olanların yerine konulmasını ve market poşetlerinin doldurulmasını sağlayacağız. Torunlarına harçlık veremeyen dedelerin cüzdanlarının dolmasını sağlayacağız. Çocuklarının eğitimi için binlerce lira harcayan ama hala torpilsiz iş bulamayan ailelere huzur getirmek için çalışacağız” dedi.

Güzel projelere destek vereceklerini, eksikleri tamamlayacaklarını, yanlışları düzelteceklerini öne süren Babacan, hedefinde Cumhurbaşkanlığı Bağlantı Başkanlığı’nı da tuttu.

“Bu milletten topladıkları vergiyi bu millete yalan söylemek için kullanıyorlar” diyen Babacan, Savunma Sanayii ve Togg’la ilgili sözlerinin çarpıtılmasına tepki göstererek, “Yönetime geldiğimizde de bu işe devam edeceğiz. iyi ve dürüstçe yapılan tüm projeleri destekleyin.”

‘ESKİ KİTAPLARA BAKIYORUM, O SEVİYOR’

“Dün bana yine ‘Bebecan’ dedi. Gençlere ‘Bebecan’ denilmesinden gurur duyuyorum” diyen Babacan, “Gençlere fırsat verildiğinde ne kadar büyük başarıların elde edilebileceğini zaman içinde kanıtladım. Ne zaman başarıdan bahsetmek istese eski defterleri karıştırmak zorundadır. Orada karşısına çıkıyorum, kafası kötüleşiyor. Ondan sonra Bebecan aşağı, Bebecan üstte. “Faizle mücadele edeceğim” diyerek yetki isteyen Erdoğan, Cumhuriyet tarihinin en yüksek faizini ödeyen devlet başkanı oldu.

habercaglayancerit.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu